IMG_20210502_115858

Kaupallinen yhteistyö Retki Finland.

Erähetkien kantava teema on madaltaa ihmisten liikkumista luonnossa, tai yleisesti aloittaa retkeilyharrastus. Itselläni oli aikoinaan suuria ennakkoluuloja koko retkeilyskenen tuotteistusta kohtaan, voiko edullinen olla hyvä? Onko pakko hankkia koko rinkka / reppu täyteen tavaraa hankkimisen ilosta, että voi aloittaa lähiretkeilyn, tai retkeilyharrastuksen. Vastaus; ei.

Jos mietitään lähiretkeilyä ihan ruohonjuuritasolta, tarkoittaa se allekirjoittaneelle ulkoilua luonnon helmassa, makkaranpaistoa tutulla laavulla tai vaikka sen naapuripitäjän helpon luontopolun kiertämistä. Tällaiselle retkelle tarvitsee mukaan itsensä, avoimen mielen ja pikkasen seikkailunhalua. Nämä kaikki löytyy meiltä kotoa. 😀

Mikäli harrastustaan haluaa viedä pidemmälle ja hakea lisää kokemuksia, tulee tietyt varusteet tietysti hankkia. Itselläni ensimmäiset varusteet olivat nuotiopannu, koska kahvi is best, sekä muuta pientä tavaraa. Nämä sijoitettiin omalle laavulle, jossa ihan rauhassa tutustuttiin tuotteisiin ja opeteltiin niiden käyttöä. Kun retkeilyinnostus ja halu kokeilla omia rajojani kasvoi, osui myös Tomin synttärit samaan aikaan. Vanhempani olivat hyvin tietoisia viettämistäni öistä laavullamme, joten he olivat päättäneet hankkia minulle kunnon talvi mallin makuupussin. Tämä kyseinen makuupussi on Retki Army pussi, ja se on loistava.

Talviyöpymistä omalla laavulla.

Tämän lahjan myötä kiinnostukseni heräsi kyseisen tuotemerkin tuotteita kohtaan ja nopealla goolgettamisella huomasin ilokseni, että kyseisen tuotemerkin tuotteet ovat siinä hintaluokassa, että tällainen tavallinen työssäkäyvä henkilö on kykeneväinen niitä palkkapussistaan hankkimaan.

Selailin Retken tuotteita ja ajattelin ottaa sarvesta härkää ja otin yhteyttä tuotemerkin edustajaan. Kerroin visioistani, Erähetkiä arvoista, tavoitteesta ja niin edelleen. Ja kuinka ollakaan kohta olinkin jo seuraavan henkilön kanssa yhteydessä. Retki Finland halusi lähteä tukemaan projektiani koska arvomme ja visiomme retkeilyvarusteiden tasosta törmäsivät täydellisesti. Retki tekee mielettömän hyviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka ovat kuitenkin meidän kaikkien saatavilla.

Olettekin varmaan nähneet sosiaalisen median kanavillani kuvia päivärepustani. Se on mallia Trooper ja se on loistava. Se imee tavaraa sisään kuin isompikin rinkka, on jämerää tekoa ja molle- kiinnikkeet mahdollistavat monipuoliset kiinnitykset myös repun ulkopuolelle.

Retki Trooper kovassa ajossa.

Tämä reppu avasti viimeistään silmäni nyky päiväreppujen tasosta ja laadusta. Olen aina pitänyt päiväreppuja lähinnnä makkaranpaistoreissuja varten, mutta tähän reppuun menee kesäretkelle kaikki tarpeellinen vaikka yön yli reissulle. Tarpeelinen määrä taskuja, jotka fiksusti pakaten reppu toimii täydellisesti. Uskon että me vietetään Trooperin kanssa monta mukavaa erähetkeä tänä kesänä ja tulevana syksynä. 🙂

Alla olevassa kuvassa on se kaikki materiaali, mitä tämän repun sisään oli pakattu. Käytännössä kaikki tarpeellinen pidemmällekin reissulle. Osa näistä tuotteista on jo kovassa ajossa, osa odottaa vielä testausta (ja lämpimiä kelejä).

Retki tuotemerkkinä on täydellinen yhteistyökumppani Erähetkiä- projektille. Tuotteet ovat laadukkaita, kestävät käyttöä ja ovat meidän kaikkien saatavilla. Mikäli olet pävittämässä omia retkeilyvarusteitasi, suosittelen että tutkit tämän tuotemerkin valikoiman. Uskon, että yllätyt, positiivisesti.

Käy kurkistamassa ositteesta www.retki.fi mitä kaikkea mukavaa siellä on tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *